Yes !!!Nok en søndag med håndball :O)

Gutta vant over Spydeberg i dag :O) De spilte kjempe bra. Fikk noen tårer i øyenkroken da David gutten skåra fra streken for første gang i dag :O)

Er så glad i denne herlige gjengen.O)

Før kampen dømte TH piker 10 , nydelige jenter med musefletter og store fortenner :O) 

M spilte kam mot Frogn Drøbakk, det gikk ikke så bra de tapte med 2 mål. Så lenge de gjør så godt de kan, og har det morsomt. Og smiler og ler etter kampen. Er faktisk det veldig viktig og bra når de er 16/17 år.  Flotte jenter. Glad i dere også jeg. Dere hadde musefleter og store tenner dere også  i førsten .O)

Som mor, oppkvinne/trener og festkommitevert blir det mye kjøring og henting. Jeg elsker det.  Tusen takk unge/ungdommerr for at jeg får være med :O)

Ha en herlig aften alle sammen.

Nå gleder jeg meg til halv broren :O)

 

Cos Lisa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

havikengaarddetlilleekstra

havikengaarddetlilleekstra

40, Fredrikstad

Hei på dere. Jeg driver en gave, interiør og klesbutikk hjemme på gården vår i Engelsviken. Har du lyst til å besøke butikken min Det lille ekstra. Kommer du fra Fredrikstad følger du skiltene til Engelsviken. Etter Engelsviken skiltet tar du av til venstre og følger Grundvikveien i en km. Da kommer du til Haviken gård som ligger ved veien på venstre side. Skiltet står ut om jeg har åpent. Ring meg gjerne på tlf: 908 45 207 om du kommer til lukket dør.

Kategorier

Arkiv

hits